Logo AIC2015-186

Coaching

Aikido in Company start invididuele coaching op maat met een persoonlijke meting aan de hand van een psychometrisch instrument C.A.D.T. genaamd – Competence Analysis Development Tool. Doel van deze meting is om vanuit bewustwording zichtbaar te krijgen hoe de balans is tussen iemands natuurlijke talenten en de niet natuurlijke competentie ontwikkeling. De competenties kies je namelijk met het verstand (bewuste), de archetypische beelden kies je vanuit je innerlijk (onbewuste).

Zo krijg je een prachtig beeld van de balans tussen je verstand en je gevoel. Interessant is om te ontdekken in het gesprek welke competenties zijn ontwikkeld als aangepast gedrag; en wat de reden is waarom je bepaalde natuurlijk aangeboren talenten tot op heden nog niet hebt ontwikkeld. Middels een gesprek van ongeveer twee uur ontstaat een eerste indruk wat jouw onbewuste patronen zijn waar je telkens opnieuw in je leven weer tegenaan loopt; wat je voorkeur energieën, je sympathieën en antipathieën zijn. Na deze intake ontvang je jouw persoonlijke C.A.D.T.-rapportage. Hiermee kun je ‘bewust’ kiezen voor een nieuwe richting en balans in leven en werk, zodat je weer lekker in je vel zit.

Coachingtraject De weg van Krijger

In ieders persoonlijke ontwikkeling is het uiteindelijk de bedoeling je unieke talenten te integreren in de maatschappij. Stap voor stap maken we in dit persoonlijke traject onbewuste gevoelens en verlangens weer bewust. Hierdoor wordt duidelijk wie je in wezen bent, maar ook hoe de buitenwereld naar je kijkt. Je maakt contact met je basis energie en je persoonlijke drijfveren en op de nog te ontwikkelen kanten in jezelf.

In dit traject van in totaal negen gesprekken gaan we het persoonlijk onbewuste activeren en we koppelen jouw levenservaringen onder andere aan de theorie van het individuatie proces. We starten met de intake waar middels het CADT-bord jouw persoonlijke talenten zichtbaar worden. Dit doen we aan de hand van zes thema’s onderbouwd met theorie en archetypische beelden en verhalen. Dit individuele coachgingstraject is als volgt opgebouwd:

– intake van 2 uur met C.A.D.T. legging (inclusief rapportage vanuit Jungiaans Instituut)
– toelichting traject, individuatieproces en bespreken CADT-rapportage (1,5 uur)
– zes thema vervolggesprekken van 1,5 uur per gesprek
– een eindgesprek van 1,5 uur

Gedurende het traject worden opdrachten meegegeven die in de praktijk moeten worden toegepast en deze dienen ook als input voor de vervolggesprekken; zijn van belang voor de eindopdracht van het traject. Locatie van de gesprekken kan zijn bij u op kantoor, bij u in de buurt of op een van onze vaste locaties in Woerden.

Totale kosten traject De weg van Krijger

Voor het totale coachingstraject van negen bijeenkomsten voor ‘De Weg van Krijger’ rekenen we een bedrag van in totaal het bedrag van € 1.595,00. Deze prijs is inclusief de C.A.D.T. rapportage en lesmateriaal; exclusief B.T.W.

De gesprekken kunnen worden gevoerd op het kantoor bij u; als dat niet wenselijk is, zoeken wij een locatie bij u in de buurt. In dat geval dient u rekening te houden met een extra bedrag van € 275,00 voor de locatie kosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km.

Kosten voor losse of extra gesprekken

Voor een enkelvoudige persoonlijke C.A.D.T. meting rekent Aikido in Company een bedrag van € 350,00. Met de intake moet u rekening houden met een duurtijd van ongeveer twee uur. U krijgt dan mede een formele C.A.D.T. rapportage opgesteld door het Jungiaans Instituut te Nijmegen, welke wij na de intake naar u zullen opsturen. Hierin kunt u de informatie van de C.A.D.T. meting thuis nog eens rustig door lezen en op u in laten werken.

Voor losse of extra gesprekken rekenen wij € 115,00 per uur exclusief B.T.W.


Partner van
Aikido-logo-1024-theorie-150
NocNsf
BedrijfsAikido-150
aikidonederland